آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

مرغ کیو(غذای روسی)

مواد لازم 

 

 کره 8 قاشق غذاخوری – سیر 2 حبه – رنده پوست لیمو 1 عدد – ترخان تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری – جوز هندی رنده شده کمی – سینه مرغ 4 تکه – تخم مرغ 1 عدد – پودر نان تازه 2 فنجان – روغن برای سرخ کرد ن به میزان لازم – نمک و فلفل به میزان لازم  

طرز تهیه  


ابتدا کره را در هوای اتاق می گذاریم به مرور نرم شود سپس سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم ( از پودر سیر هم می شود استفاده کرد ) و بعد به آن رنده پوست لیمو را اضافه می کنیم ( فقط قسمت زرد لیمو رنده شود ) و سپس ترخان خرد شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد کمی جوز هندی را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم و در پایان کار کره را در داخل نایلون گذاشته و در فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد .سپس سینه مرغ را خوابانده و داخل آن کره فریز شده قرار می دهیم لازم به توضیح است که اگر در حال سرخ شدن کره بیرون آمد می شود سینه مرغ را تا کرده بصورتی که کره وسط قرار بگیرد و سپس با خلال دندان آن را بدوزیم.توجه داشته باشید که می شود سینه مرغ را تکه تکه سرخ کرد و هم درسته سرخ شود و بعد آنرا داخل تخم مرغ می غلطانیم و سپس در آرد سوخاری می خوابانیم و آن را در روغن سرخ می کنیم .

نظرات 1 + ارسال نظر
محمدرضازروندی جمعه 16 اردیبهشت‌ماه سال 1390 ساعت 11:56 ق.ظ

سلامآقای دانایی پور ماکه نمیتونینم درست کنیم هروقت خواستیددرست کنیدبه ماهم خبربدیددرخدمتتون هستیم.منتظرم وخداحافظ

سلام محمدجان من درخدمتتون هستم هرزمان که امرکنیداطاعت امرمیشه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد